veronacams linkveronavandeleur linkveronaworks linkveronaspriveclub linkveronasviproom linkaveronaworks link

New 18+ movie: Pick up a guy

Geplaatst door op in Verona's weblog
  • Lettergrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2414
  • Afdrukken

Hallo allemaal, daar ben ik weer! Ik ben het nieuwe jaar maar gelijk goed begonnen met een heerlijke [buiten] film... nouja heerlijk, het was rond het vriespunt, maar dat kon de pret niet drukken, want ik kreeg het vanzelf warm met mijn spannende rit opzoek naar een pik :-)

"Nog met een decemberkater onderweg ging mijn geile fantasie in het nieuwe jaar dus gewoon verder.. Rondjes rijdend opzoek naar een vent om me te verwennen. Lekker langs de weg in alle standjes laten nemen en eindigen in de kofferbak met een lading sperma in mn gezicht.. Ja ja jullie lezen het goed, ik ben weer bezig geweest met sex onderweg en dit keer word ik niet opgepikt maar lok ik een willekeurige vent en laat hem alles met me doen. Ik wist niet dat auto's zo veelzijdig waren en dat je de gekst mogelijke standjes kan verzinnen: met mn kont uit het raam hangend word ik vol genomen" Dus jongens wie weet ben jij diegene die volgende keer wordt gevraagd of je een lift wilt.... wedden dat je geen nee zegt ;-)
http://veronavandeleur.nl/index.php/en/18-en Vorige maand is de Maandprijs op www.veronaspriveclub.nl gewonnen door "Hans". Wil jij ook een keer van heel dichtbij zelf fotos maken, samen wat eten enz... Meld je dan aan voor 30 januari en ontvang 1 lootje voor de maandprijs verloting + 1 gratis cadeautje (zoals bv een DVD naar keuze) En iedere maandag t/m vrijdag ontvang je een 18+ foto in je inbox van www.veronanaakt.nl (wil je weten welke precies kijk dan even op de website, daar geef ik aan welke foto's gratis zijn voor Members) 
IEDERE MAAND verloot ik "de date met Verona" + extra kleinere cadeaus.
Hoe meer loten hoe meer kans (Zo won Bassie met meerdere loten bijvoorbeeld een maand gratis lidmaatschap én een custom shoot van 30 fotos)

En als laatste nieuws:
ik heb 2 dvd's toegevoegd aan de webshop:
-> Dildo gangbang: http://veronashop.nl/nl/97-dvd-dildo-gangbang.html
-> Colorful fucking: http://veronashop.nl/nl/96-dvd-colorful-fucking.html

Fijne avond x Verona

Waardeer dit blogartikel:
Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Contact

Verona Works toont deze foto's op haar website alleen voor persoonlijk gebruik, en mogen op strafrechtelijke gronden nooit zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Verona works gepubliceerd, verveelvoudigd, bewerkt of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopieen, microfilm, magnetische media of welke andere wijze dan ook, of gebruikt worden in een andere homepage.