veronacams linkveronavandeleur linkveronaworks linkveronaspriveclub linkveronasviproom linkaveronaworks link

Sex in the Woods

Geplaatst door op in Verona's weblog
  • Lettergrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3400
  • Afdrukken

Hallo allemaal,

na me vorige week heerlijk te hebben klaargevingerd in de open lucht kon ik het niet laten om de dag erna mn vent mee te lokken op dezelfde plek waar ik gisteren lekker tekeer ging... ik had weinig voorspel bij hem nodig want hij haalde zn stijve lul al uit zn broek  tevoorschijn op het picknickbankje en gretig zoog ik zn harde lul af. Ik voelde het voorvocht al in mn mond en dacht: "ho even, ik wil die pik wel in me voelen.." 

We zochten een afgelegen plekje op langs het water tussen het riet en ik ging daar verder met sabbelen aan zn pik. Ik was onderhand al zo geil en nat geworden dat ik het niet kon laten om boven op zn pik te zitten. Lekker die harde staaf in mn kutje voelen en met dat lekkere lente briesje over mn gevoelige tepels is een goeie beurt pas een happy end als ik het zaad in mn mond gespoten krijg!

Klik hier om in te loggen voor de complete film http://veronavandeleur.nl/index.php/nl/18-nl 

x Verona

PS wil je de complete film meerdere keren bekijken, meld je dan aan als Member van www.veronaspriveclub.nl en bekijk Lentekriebels & Sex in the Woods (beide compleet) + vele andere extra's zoals dagelijks een 18+ foto in je mailbox, vele preview movies en 1 lootje voor de Maandprijs.

*EN beide films zijn eventueel ook op 1 dvd verkrijgbaar samen voor €50 via http://veronashop.nl/nl/110-dvd-lente-2017.html 


Waardeer dit blogartikel:
Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Contact

Verona Works toont deze foto's op haar website alleen voor persoonlijk gebruik, en mogen op strafrechtelijke gronden nooit zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Verona works gepubliceerd, verveelvoudigd, bewerkt of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopieen, microfilm, magnetische media of welke andere wijze dan ook, of gebruikt worden in een andere homepage.